Oh my God, you think I'm in control...

Herregud alltså. Vad har jag gett mig in på? Starta en blogg? (ja jag vet att jag är segast på jordklotet och att det snart kommer att vara helt utdött så här lagom till att jag börjar...) Är det verkligen min grej?
Ja jo men visst, klart att vi ska starta en blogg! nemas problemas liksom! (nja, riktigt så lättövertalad var jag kanske inte, men nästan...)
Känner mig inte riktigt lika säker längre. Vad har jag liksom tänkt mig att skriva?
Ska jag berätta om att jag har tre finnar i pannan eller att jag oroar mig lite inför morgondagens prov? näe, alldeles för ointressant.
Ska jag prata  om vad jag tycker borde göras åt klimathotet och om utrotnings hotade djur?
Nja det blir nog lite för djupt för mig...
Ja, jag får nog ta och klura på det här ett tag.. så länge vill jag dela med mig av en lite vårbild, för jag vill ha vår, NU!


Adjöss från en jätteförvirrad nybliven bloggägare


image1

Hej och välkomna till oss

Hm, hur börjar man ett blogginlägg? M sitter och stickar, jag knappar på tangenterna. Efter en kväll fylld av musik sitter vi nu här fundersamma och besvikna på det svenska folket.
Hurdan ska musiken va för att något BRA ska gå vidare i Melodifestivalen? Förra veckan handlade det om Lasse Lindh, denna vecka både Eskobar och Patrik Isaksson. Vad är det här? Melodifestivalen kan ju gå och ta sig någonstanns. Men inte slutar vi titta, inte jag i alla fall. M är fortfarande ett frågetecken. Detta är en tradition, jag inte ger upp hoppet om. Någon gång ska Melodifestivalen få ett lyckligt slut.

Favoriten i kväll var som alltid Björn Gustavsson, alltid sanslöst kul. Vi älskar honom.
Så vad vore mer passande än att avsluta detta med Björns repliker:

du är som strössel på glass
du är det roliga i hash



Tack för oss

RSS 2.0